Om Mindful Rich

Livsglæde, arbejdsglæde, balance og kærlighed!

Lise Grevenkop-Castenskiold

Mit navn er Lise Grevenkop-Castenskiold. Jeg går ind for bæredygtig ledelse og vil gerne hjælpe ledere og medarbejdere med at øge livs- og arbejdsglæden og forebygge stress.

Jeg møder mange på min vej som føler at tingene går alt for stærkt – både på arbejde og i fritiden – og at som har mange forventninger til både sig selv og hinanden, som ofte kan være svære at indfri i en travl hverdag.

Vi skal derfor blive bedre til at være realistiske, prioritere og afstemme forventningerne, så vi resten af tiden kan være nærværende og i flow med de ting vi gør, fremfor at være stressede og dermed ineffektive. Og vi skal forvalte vores ressourcer på en realistisk måde, både hvad angår vores egen tid, penge, energi  men også klodens og samfundets ressourcer.

Min drøm er, sammen med mine gode samarbejdspartnere, at hjælpe så mange som muligt med: Livsglæde, arbejdsglæde, balance og gode relationer. Jeg tror på at hvis vi alle bliver mere bevidste om hvad der er vigtigt og giver mening, og har glade medarbejdere med god work/life balance, så vil vi i højere grad nå vores mål og samtidig være mere innovative.

Jeg er oprindeligt uddannet civilingeniør  – men har siden 2002 arbejdet med ledelse, projektledelse, strategi og coaching – i udlandet og i Danmark. Jeg underviser og coacher både på dansk og engelsk.

Jeg er 45 år og har to selvstændige sønner på 18 og 22 år. Jeg har et nærværende og kærligt parforhold med min kæreste. Vi arbejder løbende i forskellige dele af landet, hvilket sætter store krav til planlægning, god work/life balance og ikke mindst forventningsafstemning.

Jeg har udviklet Mindful Rich -Living, -Work, og -Love, fordi jeg selv har oplevet et behov for koncepter, som var praktiske og operationelle nok, til at man kunne få det integreret i virkeligheden.

Du kan bruge Mindful Rich Living uanset om du ønsker at: få bedre work/life balance, få mere energi, blive bevidst om dine karriereplaner og dit formål med at gå på arbejde, blive bevidst om dine styrker, få mere tid og luft i hverdagen, føle dig mere værdsat, forbedre din økonomi, få bedre relationer på arbejde og i fritiden. Kort sagt, det kommer hele vejen rundt i dit liv, og hjælper dig der, hvor du har mest brug for det.

Mindful Rich Love hjælper dig til mere kærlighed, uanset om du er single eller i parforhold. Hvis du får mere kærlighed i hverdagen, får du også mere overskud, energi, livs- og arbejdsglæde.

Det har i høj grad virket for mig selv og andre. Nu ønsker jeg oprigtigt, at det skal gøre det samme for dig, din familie og dine kollegaer.

Mindful Rich Work tilbyder ledelser og teams foredrag og praktiske værktøjer, som jeg ved virker og giver mening. Eksempelvis ‘De 5 sprog til værdsættelse’ og ‘Dit bevidste rige liv og arbejdsliv’.

Samarbejdspartnere:

Human Univerz – De 5 sprog til værdsættelse

Edens Have – De 7 trin til mere nærvær og kærlighed & Weekendkurser for par

Uddannelse:

M.Sc.EE fra Aalborg Universitet, elektronik & telekommunikation 1997
Business- og lifecoach fra Manning Inspire i 2006
Projektledelse, planlægning og ledelses kurser 2002-2009
The 5 languages of Appreciation Certified Trainer 2014
Mindful Rich Living, Work og Love udviklet i 2014-2018

Eksempler på kunder og brancher jeg har arbejdet for:

(indenfor planlægning, projektledelse, strategi, idé udvikling, workshops eller coaching)

Vestas, RTX, Microsoft, Neurodan, BrainsBusiness, Danske Advokater, HK, Aalborg Lufthavn, IDA Lederforum, Metch Consulting i Frankrig, Combine, Emerson Climate Technologies, Hillerød Lilleskole, Aarhus Business College, Aarhus Academy for global Education

Livserfaring fra ind- og udland:

Har boet og gået i skole i Afrika, på Grønland, i Bangkok og i Los Angeles som barn & ung
Var studievejleder imens jeg gik på universitetet i Aalborg
Har designet modtagere til mobiltelefoner i ATL Research, som udstillede verdens mindste mobiltelefon i Cannes i 1998
Var med i virksomheden imens den voksede fra 10-30 medarbejdere, blev købt af en global koncern, voksede til næsten 200 medarbejdere, nedskalerede og lukkede under finanskrisen i 2009
Har efterhånden 20 års erfaring med udvikling og ledelse i Danmark og udlandet – primært USA & Frankrig
Gik ned med stress for 13 år siden grundet udfordringer med work/life balance 
Blev selvstændig under finanskrisen og underviste i tidsplaner i Vestas
Solgte en Rule Breaking Strategy proces til en amerikansk kunde, og var i USA to gange sammen med forfatteren Anja Krogh Sondrup
Faciliterede workshops i Aalborg Lufthavn, så medarbejdere og ledere fik 400 ideer, til at forbedre kundens oplevelse

Handlede på min drøm om at arbejde med personlig strategi, work/life balance og kærlighed, og udviklede mine egne koncepter 
Har personligt solgt det meste materielle gods og droppet hus & have, med henblik på at vi kan være mere mobile i fremtiden – bor eksempelvis i Californien i januar og februar 2018
Elsker at hjælpe hvor jeg kan, og skabe gode relationer og spændende oplevelser der giver værdi