Strategi Retreat på Rødhus Klitgård d. 19.-20. Januar 2017

Nå flere resultater & få samtidig mere livsglæde, arbejdsglæde og bedre balance!

Få tid, ro og værktøjer når du laver din personlige strategi for 2017 på Rødhus Klitgård.

Rødhus Klitgård Retreat Singler 2017
Rødhus Klitgård Retreat Singler Mindful Rich Overnatning

Få tid, ro og værktøjer

Har du nået det du gerne ville i 2016? Ønsker du dig mere livsglæde, arbejdsglæde og balance imellem de vigtige ting i dit liv i 2017? Tag med til Rødhus Klitgård, og arbejd fokuseret med din personlige strategi for 2017.

Test først om vores koncept er relevant for dig – Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål?

  • Har du vigtige mål for 2017 – både på arbejde og privat?
  • Vil du gerne have mere arbejdsglæde og livsglæde i hverdagen?
  • Vil du gerne føle dig mere i balance og flow – både på arbejde og privat?
  • Vil du gerne have mere nærvær med dine vigtigste relationer?
  • Vil du gerne sikre at du bruger dine ressourcer: tid, energi og penge optimalt i 2017?

Tag med Mindful Rich til Rødhus Klitgård, og arbejd fokuseret med din personlige strategi for 2017, med henblik på et rigt arbejds- og fritidsliv i balance.

Vi starter med en introduktion til strategi processen og værktøjerne man kan bruge til at skabe et mere bevidst rigt liv – og arbejdsliv – med mere arbejdsglæde, livsglæde og balance.

Der vil være korte oplæg, fokuseret arbejde med egen strategi, mulighed for sparring med kursusholderen og de andre deltagere (hvis man ønsker dette). Se nærmere program.

Der er 7 store værelser i Rødhus Klitgård, hvor du også har mulighed for at trække dig tilbage når du arbejder med din egen strategi. Se nærmere om Rødhus Klitgård.

Få et flyvende forspring på et rigt liv og arbejdsliv i balance i 2017

Få en flyvende start på 2017 med Mindful Rich

DAG 1 – torsdag d. 19. januar 2017

8.30    Ankomst til Rødhus Klitgård og anvisning af værelse hvis du vil overnatte

9.00    Kursus i strategi processen og værktøjerne til et rigt liv og arbejdsliv inklusiv viden om top 10 faktorer for arbejdsglæde

12.00  Frokost og mulighed for frisk luft i de skønne omgivelser med tid til egen refleksion.

13.30  Arbejde, karriere og netværk – arbejd med din personlige strategi for et rigt arbejdsliv i fremtiden.

17.30  Optimer dit fokus og din energi, med mulighed for at afprøve forskellige værktøjer.

17.00  Egen tid

18.30  Middag

Om aftenen kan du arbejde videre på værelset eller slappe af sammen med de andre deltagere i dagligstuerne .

Der er også mulighed for at benytte pool eller sauna.

Mindful Rich - Skagen 2

DAG 2 – fredag d. 20. januar 2017

8.00    Morgenmad

9.00    Et rigt fritidsliv og kravene det stiller til dit job + work-life balance

9.30    Arbejd videre med din strategi for både arbejde og fritid (eller blot arbejde)

12.00  Frokost. Herefter mulighed for frisk luft i de skønne omgivelser

13.15  Din strategi for de næste 90 dage – oplæg + eget arbejde med strategien

16.00  Opsamling på plenum og mulighed for sparring med de andre deltagere

17.00  Du kører hjem med din strategi for 2017

Kun 7 værelser! 2 dage med tid, ro og værktøjer til at lave din strategi.

Book din plads på tlf. 22234302 eller mail til us@mindfulrich.com

Mindful Rich Living - Lea Kirk Holdensen

Alle burde arbejde med Mindful Rich Living! Jeg er blevet bedre til mit job, jeg har fundet en indre ro og nu ved jeg hvad jeg vil og hvorfor. Jeg føler at jeg lettere kan fokusere på det jeg er i gang med, og er blevet meget mere bevidst. Jeg bliver ikke så følelsesmæssigt påvirket og kan bedre håndtere krise situationer. Tusind tak!

Mindful Rich Living - Torben Grøn-Jensen

Min deltagelse på Mindful Rich Living, blev en både speciel og rigtig god oplevelse. Introduktionen til de fem sprog til anerkendelse var en god ‘øjenåbner’. Specielt fik jeg meget ud af en afklaring på min personlige strategi og målsætning. For mig, var det nogle værdifulde øvelser og tanker, om mine passioner og drømme. Det har gjort mig mere afklaret med mine værdier, mine ønsker og mål på både kort og lang sigt, men væsentligst af alt de relationer, der betyder mest for mig.

Book din plads inden 12/1 og få din ægtefælle/samlever/kæreste med gratis

Mindful Rich Living - Customer event

Har du sat kursen for et fantastisk 2017? Vil du nå dine mål og samtidig have balance imellem arbejde og fritid?

Invester i 2 værdifulde dage med indsigt, sparring og inspirerende værktøjer til at lave din strategi. 

På karrieresiden kan du arbejde med emner som:

Mål, virksomhedens og dit eget personlige formål, motivation, anerkendelse og relationer, styrker og flow, personlig planlægning, langsigtede ambitioner og netværk.

Du kan også arbejde med din fritid, dine vigtige relationer, dit helbred og dine personlige mål og drømme for at sikre en realistisk balance i hverdagen.

Du bliver mere bevidst om dine ressourcer tid, penge og energi, og hvordan du bruger dem bedst muligt med henblik på at nå dine vigtigste mål og drømme – på arbejde og privat. Du vil få masser af små værktøjer og ideer som kan optimere på din tid i dagligdagen, så du kan frigøre tid og energi til vigtigere ting.

Du får:

Strategiprocessen Mindful Rich Living og adgang til tilhørende online værktøjer i hele 2017.

2 dagsretreatet Mindful Rich Work 19.-20. januar 2017.  (Normalpris 7000 ex. moms)

En times personlig sparring en måned efter kurset, på virksomhedsadressen hvis dette ønskes, til en værdi af 1500kr ex. moms.

Mulighed for en kort opfølgning pr. telefon pr. kvartal i 2017 for at sikre fremdrift.

Værdi 2000kr ex. moms.

Samlet værdi: 10.500kr ex. moms

Nytårstilbud i Nordjylland! Du betaler kun 5.500kr ex. moms for:

2 dages kursus, kursusmaterialer, onlineværktøjer, personlig sparring i virksomheden, 4 x telefonisk opfølgning og overnatning.

Ring til Lise på 2223 4302 eller book din plads på us@mindfulrich.com

2 for 1 BONUS: Hvis du køber inden 12/1/2017 kan du medbringe din ægtefælle/samlever/kæreste gratis. De skal blot betale deres egen forplejning.

Der er kun 7 store værelser på Rødhus Klitgård, men plads til 18 personer. Hvis I er to kollegaer som tilmelder sig samtidig, deler værelse og får hver jeres opfølgningssamtale men samme på samme dag, så sparer I hver 1000kr og betaler hver 4.500kr ex. moms.

Book din plads ved at maile til us@mindfulrich.com eller ring til Lise på 22234302 og hør nærmere.

Tak for et rigtig godt reflekterende og brugbart forløb med Mindful Rich Living. Vi har helt sikkert fået en masse værktøjer til at effektivisere vores hverdag og forbedre kommunikationen i hjemmet. Selvom Rikke ikke havde mulighed for at deltage i de efterfølgende coaching sessioner, har det uden tvivl givet over det dobbelte i afkast at Rikke deltog i introkurset. Derfor kan jeg kun varmt anbefale at ens samlever deltager i forløbet, da det giver en bedre forståelse og over det dobbelte i udbytte af bevidst berigelse af vores korte liv.

Mindful Rich - Bo Hammer Pedersen

Neurodan flytter sine aktiviteter til udlandet i 2017/2018. Grundet denne svære situation for Neurodan, samt udsigten til mange afledte udfordringer, tilbød vi alle ledere og medarbejdere et Mindful Rich Living forløb. Ideen med dette var, at medvirke til at skabe en bedre balance og mere solidt fundament for medarbejderne i forhold til de kommende udfordringer. Ca. 50% af vores medarbejderstab tog mod dette tilbud.

Deltagerne har, i 3 mindre hold, været på kursus med efterfølgende personlig coaching hos Lise Grevenkop-Castenskiold. Kurset og den efterfølgende coaching gav dem mulighed for at kortlægge deres langsigtede livs- og karrierestrategi, samt teknikker til at øge deres work/life balance, arbejds- og livsglæde i nuet.

Deltagerne har meldt positivt tilbage omkring forløbet, som blandt andet har foranlediget, at de har fået talt med deres partner- og i nogle tilfælde også kollegaer og chefen – om ting, de normalt ikke ville få talt om. Konceptet indeholder et tilbud om, at medarbejdernes ægtefæller/samlevere kan deltage. Dette tilbud tog de fleste af de 24 deltagende medarbejdere imod. Afholdelse af kursus og coaching foregik meget fleksibelt og fandt hovedsagligt sted på Neurodans adresse.

Som direktør har jeg, og den ansvarlige ledergruppe, brug for at medarbejderne har en god tid i virksomheden, samt at de skaber de nødvendige resultater frem til flytningen. Mindful Rich Living er et godt værktøj til at understøtte dette, og til at hjælpe medarbejderne med at finde ind til de små dagligdags justeringer, der kan betyde noget for effektivitet, nærvær, livs- og arbejdsglæde.

At Mindful Rich Living så samtidig kan bruges til langsigtede ændringer i medarbejdernes personlige strategi, således at de kommer bedst muligt videre i deres karriere i 2017/2018, er kun et ekstra plus.

Mindful Rich Living - Julia Jensen

Jeg er virkelig taknemmelighed for, at du med Mindful Rich Living har hjulpet mig til at finde balance og opnå positive ændringer i mit liv. Jeg har fået en meget bedre økonomi ved at arbejde med budget på en ny måde, og har fået et nyt og spændende job. På privat fronten har jeg også lavet en række positive forandringer. Lise er meget effektiv og entusiastisk, i sit arbejde med at hjælpe andre til at opnå et bedre og rigere liv. Jeg kan varmt anbefale Mindful Rich Living

Lise Grevenkop-Castenskiold Mindful Rich Love Find Kærligheden

Om Lise Grevenkop-Castenskiold

Lise Grevenkop-Castenskiold er business og lifecoach, uddannet hos Manning Inspire i 2007. Hun har udviklet Mindful Rich Living, Work og Love til dig som gerne vil sikre dig mere livsglæde, arbejdsglæde og kærlighed i dit liv fremadrettet. Lise har en baggrund som civilingeniør og mange års erfaring indenfor ledelse og strategi. Heraf udsprang ideen om at tilgå sin work/life balance og personlige strategi med samme seriøsitet som sin karriereplan og virksomhedsstrategi. Connect gerne med Lise på LinkedIn eller følg Mindful Rich Living på Facebook.

https://www.mindfulrich.com

Mindful Rich Living er et stærkt værktøj til personlig strategi.

Det har i høj grad virket at arbejde strategisk med livsglæde, arbejdsglæde og balance. Nu ønsker hun at dele sin viden med dig!

Rødhus Klitgård Hygge i Landkøkkenet

Om Rødhus Klitgård

Rødhus Klitgård ligger tæt på Vesterhavet med den skønne brede strand. Lige udenfor døren ligger plantagen som bare skal opleves! Her er helt unikt i alt slags vejr året rundt, når du skal tænke store tanker.

Huset indeholder et stort lækkert køkken, pejsestue, hyggelig stor stue med sofagrupper, 2 badeværelser, 7 store værelser med dobbeltsenge. Nogle af værelserne har plads til 3 personer hvis du vil dele med vennerne. Der er indendørs pool med sauna.

Skriv til os og hør nærmere om Mindful Rich Living retreats