Lise Grevenkop-Castenskiold

Mit navn er Lise Grevenkop-Castenskiold. Jeg går ind for ‘bæredygtig ledelse’ og hjælper både ledere, medarbejdere og unge mennesker med at øge livs- og arbejdsglæden, finde deres personlige mening med tilværelsen og forebygge stress/angst/depression.

Jeg motiveres af at skabe gode relationer og samarbejder med mennesker som er autentiske, og som også ønsker at gøre en forskel for andre.

På min vej møder jeg mange som føler at tingene går alt for stærkt – både på arbejde og i fritiden – og som typisk har lidt for mange forventninger til både sig selv og hinanden.

Vi skal derfor blive bedre til at være realistiske, prioritere og afstemme forventningerne, så vi resten af tiden kan være nærværende og i flow med de ting vi gør, fremfor at være stressede og dermed ineffektive. Og vi skal forvalte vores ressourcer på en realistisk måde, både hvad angår vores egen tid, penge, energi  men også klodens og samfundets ressourcer.

Min drøm er, sammen med mine gode samarbejdspartnere, at hjælpe så mange som muligt med: Livsglæde, arbejdsglæde, balance og gode relationer. Jeg tror på at hvis vi alle bliver mere bevidste om hvad der er vigtigt og giver mening, og har glade medarbejdere med god work/life balance, så vil vi i højere grad nå vores mål og samtidig være mere innovative.

Jeg er oprindeligt uddannet civilingeniør  – men har siden 2002 arbejdet med ledelse, projektledelse, strategi og coaching – i udlandet og i Danmark. Jeg underviser og coacher både på dansk og engelsk.

Jeg er 46 år og har to selvstændige sønner på 18 og 23 år. Jeg har et nærværende og kærligt parforhold med min kæreste. Vi arbejder løbende i forskellige dele af landet, hvilket sætter store krav til planlægning, god work/life balance og ikke mindst forventningsafstemning.

Jeg har udviklet Mindful Rich -Living, -Work, og -Love, fordi jeg selv har oplevet et behov for koncepter, som var praktiske og operationelle nok, til at man kunne få det integreret i virkeligheden.

Mindful Rich Work tilbyder ledelser og teams foredrag og viden om praktiske værktøjer, som jeg ved virker og giver mening.

Mindful Rich Living kan give dig inspiration og værktøjer til at: få bedre work/life balance, få mere energi, blive bevidst om dine karriereplaner og dit formål med at gå på arbejde, blive bevidst om dine styrker, få mere tid og luft i hverdagen, føle dig mere værdsat, forbedre din økonomi, få bedre relationer på arbejde og i fritiden. Kort sagt, det kommer hele vejen rundt i dit liv, og hjælper dig der, hvor du har mest brug for det på det pågældende tidspunkt.

Mindful Rich Love hjælper dig til mere kærlighed, uanset om du er single eller i parforhold. Hvis du får mere kærlighed i hverdagen, får du også mere overskud, energi, livs- og arbejdsglæde.

Det har i høj grad virket for mig selv og andre. Nu ønsker jeg oprigtigt, at det skal gøre det samme for dig, din familie og dine kollegaer.

Uddannelse:

M.Sc.EE fra Aalborg Universitet, elektronik & telekommunikation 1997
Business- og lifecoach fra Manning Inspire i 2006
Projektledelse, planlægning og ledelses kurser 2002-2009
The 5 languages of Appreciation Certified Trainer 2014
Mindful Rich Living, Work og Love udviklet i 2014-2018

Eksempler på kunder og brancher jeg har arbejdet for:

(planlægning, projektledelse, strategi, idé udvikling, workshops eller coaching)

Vestas, RTX, Microsoft, Neurodan, BrainsBusiness, Danske Advokater, HK, Aalborg Lufthavn, IDA Lederforum, Metch Consulting i Frankrig, Combine, Emerson Climate Technologies, Hillerød Lilleskole, Aarhus Business College, Aarhus Academy for global Education, Aalborg Universitet.