Mindful Rich Work

Få større arbejdsglæde med simple værktøjer fra Mindful Rich Work

Foredrag på Nordjyske

VORES MISSION

Vi formidler viden og værktøjer som kan give dig et ‘bevidst rigt’ arbejdsliv (eller studieliv) i balance med fokus på både livs- og arbejdsglæde.

De 4 vigtigste faktorer for arbejdsglæde

Boston Consulting Group har lavet en undersøgelse omkring arbejdsglæde baseret på 200.000 personer globalt og fundet, at de 4 vigtigste faktorer for arbejdsglæde er:

 • Værdsættelse/anerkendelse
 • Gode relationer til kolleger
 • Work-life balance
 • Gode relationer til ledelsen

Læs eventuelt hele artiklen fra Boston Consulting Group via dette link

Om værdsættelse/anerkendelse og relationer:

Mangel på autentisk og individuel værdsættelse og anerkendelse og/eller dårlige relationer med ledere, medarbejdere, kollegaer, lærere eller studiekammerater kan medføre:

Stress, udbrændthed, sygefravær, konflikter, dårlig præstation, negativitet, brok og i sidste ende unødvendige opsigelser af job eller frafald fra studiet

Hvis vi alle lærer at værdsætte og anerkende hinanden på den måde det mest giver mening for den vi kommunikerer med, vil det medføre:

Øget arbejdsglæde og motivation, mindre sygefravær, øget effektivitet, færre opsigelser, øget kundetilfredshed, bedre relationer og en bedre kultur på jobbet, i teamet eller på studiet

– Kort sagt en større personlig tilfredsstillelse og et bedre arbejdsmiljø for alle

For at vi kan blive bedre til at værdsætte og anerkende hinanden, må vi blive bedre til at forstå os selv og hinanden og optimere den måde vi kommunikerer på.

49% af lederne ved allerede at de ikke er gode til værdsættelse, og af de 51% som tror de er gode til det, så er det kun 17% af medarbejderne som mærker det! (SHRM/Globoforce Employee Recognition Survey, 2012)

På kurset ‘The 5 languages of Appreciation in the Workplace’ (baseret på bogen af Gary Chapman og Paul White) kan du lære hvordan du kommunikerer værdsættelse mere effektivt med henblik på at skabe gode relationer og høj arbejdsglæde. Hvis dit team er spredt på flere geografiske lokationer – måske endda globalt på tværs af kulturer – er dette blot endnu mere vigtigt. Dette kursus udbydes på engelsk.

Om work/life balance:

På trods af at filosoffen Morten Albæk gerne vil væk fra begrebet work/life balance, så giver det fortsat mening at minde os selv om at et døgn kun har 24 timer, en uge har 7 dage og at de fleste af os kun har 5-6 ugers ferie om året. Så måske kunne vi istedet tale om work/housework/leisure/family/love/personaltime/online/offline balance.

Når der er overensstemmelse imellem det vi gerne vil (opgaver og oplevelser på arbejde og privat), og det vi realistisk set kan, med de ressourcer (tid/økonomi/energi) vi har til rådighed lige nu, så føler vi os lettere i balance. Idet vi det meste af tiden handler ubevidst så er det ofte svært at holde det vi siger vi vil gøre.

I kurset ‘Mindful Rich Living’ kan du arbejde med hvad du gerne vil i dit liv – både på arbejde og privat – og hvad der er realistisk med de ressourcer du har både nu og i fremtiden (tid/økonomi/energi). Du vil også arbejde med at finde dit personlige formål/mening, som ikke nødvendigvis er noget som skal ændre hele verden eller give din virksomheds investorer større udbytte. Endelig vil du arbejde med hvordan du lykkes med at ændre vaner, små skridt af gangen.

Foredrag, kurser og workshops med Lise Grevenkop-Castenskiold:

 • Livsglæde og balance i en digitaliseret verden i vækst og forandring
 • Mere mening og ‘kærlighed’ (på arbejdspladsen, lærerværelset eller i klassen)
 • Personlig effektivitet i en mobilafhængig verden
 • The 5 languages of Appreciation (in the workplace, a non-profit, virtual team or school)
 • Leading Global Virtual/Remote Teams Successfully
 • ‘Loving Your Customer’. A ‘Rule Breaking’ Customer Service Workshop
 • ‘Employee Branding’ as a function of Work Happiness

Ring til Lise på 22234302 eller mail til us@mindfulrich.com og hør nærmere

Hvis du har købt kurset ‘Livsglæde og balance i en digitaliseret verden i vækst og forandring,’ så kan du tilkøbe et coachingforløb til de medarbejdere som ønsker det. Dette kan foregå over Skype eller i virksomheden på bestemte dage. Hør om muligheden for et abonnement eller klippekort.

Skriv og fortæl os hvad vi kan hjælpe jer med!